2011. március 31., csütörtök

Most biztos kihúzom a gyufát...

Ebben a hónapban az új törvényeknek és a munkahelynek köszönhetően közel 30000 fttal kevesebbet keresett a férjem; egy hónapok óta zajló kérelem ügye miatt 20000 ft büntetést szabtak ki ránk kiskorú veszélyeztetése miatt; egész hónapban nem volt meskás eladásom, és még sorolhatnám az emelkedett élelmiszerárakat, stb... de tudom, hogy mindenki hasonlókkal küzd, nem is ez a lényeg, túléltük. Ám a meskás számlámat elfelejtettem befizetni a hónap elején, pedig komolyan azt hittem, megtettem, kétszer át is néztem a számlámat, és tényleg nem... olyan süke vagyok...
A lényeg, hogy elkezdtem ezügyben levelezni kedves "adminnal", gondoltam, egy próbát megér, hűséges eladójuk vagyok majdnem a kezdetek óta, hátha pont nem az én sz...s kis 1500 ftom hiányzik nekik...
Íme a levelezés:
"Köszönöm a figyelmeztetést, azt hittem, befizettem... Most meg már nem tudom befizetni, csak április elején. Kérhetnék 5 nap türelmi időt? Nagyon hálás lennék!
Köszönettel:
Erika "

"Kedves Erika!

Ha a befizetés nem érkezik meg legkésőbb a hónap utolsó napja éjfélig, akkor sajnos a bolt inaktiválásra kerül. Ezt követően már csak az 1000 Ft-os bolt újraaktiválási díj megfizetését követően tudjuk újraaktiválni a boltot.

Üdvözlettel

A Meska csapata"

"Hát sajnálom, kicsit több megértésre és összetartásra számítottam... szerettem volna hinni, hogy ez több, mint értékesítő felület.
Szép napot, sikeresebb üzleteket kívánok, mint az én márciusom:)
Erika "

"Kedves Erika!

Sajnos nem vállalhatjuk fel, hogy ügyfeleinket ne egyenlő módon kezeljük. Kérjük megértésed.

Üdvözlettel

A Meska csapata"

"Köszönöm, megértem. Remélem, a többi szabály betartásában is sikerül megvalósítani az egyforma bánásmódot...
Erika"

Most aztán jól megmondtam... hülye vagyok, mi? De azért esik rosszul, mert biztos sokan emlékeztek, hogy nem egyszer zárták be boltunkat, férjemét és enyémet is, mert szerintük sötét volt a kép.... inaktiváltak, mert több termék szerepelt rajta (régi feltöltés volt, amit nem módosítottunk időben az új szabályok után), és egyáltalán nem érzem, hogy segítőkészek és barátiak lennének, annak ellenére, hogy a kezdetekkor ezt hangoztatták. És ha megnézitek a termékfotókat, igen sok értelmezhetetlen, homályos, felháborító kép van közte, sőt olyan, ami nem gyerek szemének való, márpedig az én nagy gyerekeim is szoktak itt nézelődni. És amikor egy barátnőm bejelentett olyan terméket, ami sérti a közízlést, azt a választ kapta, hogy a termék hozzáadott művészi értéket képvisel... így marad. Csakhogy ezek sértik a szabályokat, amiket bárki elolvashat, és úgy látszik, hogy mint annyi más szabály ebben a világban, nem mindenkire vonatkozik.
Bocsánat, nem akartam senkit megbántani, de muszáj volt felhívnom a figyelmet egy újabb igazságtalan érvelésre. Ha mással indokolták volna, talán nem így reagálok én se, de ez nagyon kiakasztott.
És most várom a bolt inaktiválását, és várom a gyes megérkezését, hogy aktiválhassam... 1-2 nap, röhej.

8 megjegyzés:

Julcsi írta...

ÁÁÁÁÁÁÁ, ez borzasztó és valóban igazságtalan!
Az a baj a meskával, hogy nincs más ilyen felület. Egyedül nem tudod csinálni, kénytelen vagy beállni közéjük. Azaz azt csinálnak, amit akarnak:(((((

Mónika írta...

Ez valóban szomorú, valahogy én is több emberséget vártam tőlük!
Ez tényleg röhej!!!

Nekem ma hozott a postás egy végrehajtói levelet...
Mondanom se kell egy 10 éve húzódó ügyről van szó ami már réges-régen el van intézve, de tavaly inkaszót tettek a számlámra és le is szippantottak róla egy rakás pénzt, amit nagy nehézségek árán sikerült visszaszerezni!
Most ugyanezt akarják eljátszani velem...
-természetesen nem értem el őket, mert a "nagyságos úr" csak jövőhét szerdán lesz legközelebb!
:(
Olyan jó volt egy kicsit nekem is nyavalyogni!
:)

KicsiKató írta...

:(((

Én most értem el az első fizetési határt... nem emlékszem jól, ők küldenek majd számlát számlaszámmal a mailcímre, ugye?

Nagyon sajnálom ezt az egészet, nyilván, amit emberek csinálnak, ott lehetnek hibák, de olyan sok igazságtalanságról hallottam már, egyértelmű átveréseknél meg (pl. 100 forintért feltéve valami, a termékkiírásból meg kiderül, az egy darab gyöngy, ha százat veszel tőle, akkor is a 100 ft után fog fizetni meska felé - ez csak hasraütéses példa volt!!) senki nem lép semmit.

ercsu27 írta...

Erika, a gyerekek után nem SOKKAL több fizunak kellene maradnia a férjednek?

Mammka írta...

Erika! Annyira elegem van!!!!Olvasva Téged és tudva,hogy mennyire becsületesek vagytok és figyeltek és hangyszorgalommal varrsz....Ááááá!Miért??????Miért nem a nagyhalakat piszkálják?????

Mammka írta...

Ja!Rövid az eszem,mert fáj a fejem...:(
Annyira figyelek a kressztáblák betartására, ma lehet,hogy túlléptem egyet,két rendőrautó is állt egy helyen.Nem fogom tudni kifizetni ,illetve nagyon nyögve.Most imádkozom,hogy remélem nem léptem mégsem túl a határt.Egyébként is,miért kell km-enként változtatni a sebességeket? Ezt sem értem,illetve valahol igen.,de....

Mammka írta...

Tudod mit olvastam az előbb,ahogy idekattintottam?: Meska-csapda.:( vagy inkább :)

Nancy írta...

Itt vagyok, ragyogok! :)